Starity

Anastacia: május 5-én érkezik a Resurrection

2014. március 17. 14:02   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai énekesnő visszatért: a mai napon közzétette a hatodik stúdióalbumának megjelenési dátumát, illetve annak borítóját.

hirdetés
Anastacia: május 5-én érkezik a Resurrection

Anastacia néhány órával ezelőtt megosztotta rajongóival a hírt, amelyre már hetek óra vártak: a Resurrection elnevezésű legújabb stúdióalbuma május 5-én érkezik meg Európába. A múlt hét folyamán pedig megerősítette a korong, illetve az első kislemez címét is, melyre már csak napokat kell várni, és hivatalosan is megjelenik világszerte.

Emellett elmondta, hogy érdemes a rádióállomásokra összpontosítanunk, ugyanis mostantól bármikor elcsíphető az új lemez előfutára, a Stupid Little Things című szerzeménye. Végül az albumborítót is a közönsége elé tárta az énekesnő.

Nagy valószínűséggel a dal videoklipjének megjelenéséig sem kell már sokat várni, hiszen januárban véget értek a forgatási munkálatok, amelyek egy kaliforniai tómedernél zajlottak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek