Starity

Így énekel Tom Hiddleston - videó

2014. március 19. 21:09   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Csingiling és a Kalóztündér nemcsak azért lesz érdekes, mert folytatódnak kedvenc tündéreink kalandjai, hanem azért is, mert Tom Hiddleston dalra fakad az ifjú Hook kapitány szerepében.

hirdetés
Így énekel Tom Hiddleston - videó

A Walt Disney Studios Home Entertainment nemrég megosztotta az USA-ban április 1-jén megjelenő Csingiling és a Kalóztündér Blu-Ray egyik bónuszvideóját, pontosabban annak egy részletét.

Az eredeti, négyperces videóból – amely az Így készült a Repülő Fregatt címre hallgat –, egy percet kaptunk meg, melyen a fiatal Hook kapitány hangja, Tom Hiddleston látható. Ám nem is akárhogyan: szeretett színészünk ugyanis tiszta hangon énekli a The Frigate That Flies, azaz a Repülő Fregatt nevű dalt. Ezután pedig karakteréről, Hookról mond néhány szót.

A Csingiling és a Kalóztündér a Pán Péter világát idézve meséli el Zarina, az okos és ambíciózus porológus tündér történetét, aki rajong a kék tündérporért és annak kimeríthetetlen felhasználási módjaiért. Miután egyszer bajba kerül, elmenekül Tündérrévből és csatlakozik a Koponyaszikla kalózaihoz, akik megválasztják kapitányuknak. Csingiling és barátai útra kelnek, hogy visszaszerezzék a Zarina által ellopott kék tündérport, ám ekkor kezdődik csak az igazi kaland: Zarina ugyanis felcseréli a lányok képességeit.

A mese hazai megjelenéséről egyelőre nincs információ, az azonban biztos, hogy valamilyen formában itthon is meg fog majd jelenni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek