Starity

Megvan a TCMS öt döntőse

2014. március 21. 15:03   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A spanyol imitációs show-műsor harmadik évadának végső döntőjét március 27-én meccseli le egymás között az öt finalista az Antena 3 képernyőjén.

hirdetés
Megvan a TCMS öt döntőse

Megvannak a döntősök: összesen öten vannak, mindnyájan nagyon tehetséges átváltozóművészek és kiváló énekesek. A kérdés már csak az, hogy március 27-én este melyikük nyeri meg a végső összecsapást a Tu Cara Me Suena színpadán. A spanyoloknál az immár harmadik évadát megért imitációs show-műsor nagyon sikeres, a jelenlegi szezon nyertesét pedig izgatottan várják mind a nézők, mind pedig a műsor készítői. De ki az az öt szerencsés, aki esélyt kapott arra, hogy bizonyítsa: ő a legjobb? Három hölgy és két úriember között dől el a küzdelem. Florentino Fernández, Llum Barrera, Melody, Edurne és Xuso Jones is ígéri: a maximum maximumát adják jövő csütörtökön.

Florentino Fernández, vagy ahogy mindenki hívja, Flo foglalkozását tekintve nem énekes, mégis mindenki szívébe belopta magát a színész-komikus. Olyan nagy előadók bőrébe bújt a közel 20 adásos műsorfolyamban többek között, mint Marilyn Manson, Joe Cocker, Jim Carrey, Jimmy Sommerville, Will Smith, King África, El Sevilla [Mojinos Escozíos], Robert Palmer vagy éppen Andrea Bocelli. A Youtube szerint legmegtekintettebb produkciója ezek közül Marilyn Manson volt:

Llum Barrera színésznőként tevékenykedik, énekesi babérokra szintén nem kíván törni a későbbiekben, ennek ellenére nagyon megszerették őt és produkcióit. Llum többek között az alábbi ismertebb művészekké alakult át a közel fél év alatt: Susan Boyle, Olivia Newton-John, Madonna, Robert Smith, Ke$ha. Esetében Susan Boyle imitációja volt a legnépszerűbb a Youtube-használók körében:

Melody ízig-vérig énekesnő, ráadásul ahhoz képest, hogy szemtelenül fiatal, igencsak tekintélyes és irigylésre méltó munkásságot tudhat már maga mögött. A lány ugyan nem színésznő, sokak szerint az egyik legjobb imitátor, és őt tartják az egyik legesélyesebbnek a végső győzelemre. Melody többek között olyan nagy neveket keltett életre, mint: Lady Gaga, Alesha Dixon, Gwen Stefani, Cher, Gloria Gaynor, Katy Perry, Bonnie Tyler vagy éppen Ricky Martin.

Az egyik legnagyobb nézettséget az Antena 3 Youtube-csatornáján az említettek közül az Angyvel (aki egyébként az első szezon nyertese volt) közös duettje tudhatja magáénak, ahol Lady Gaga és Christina Aguilera bőrébe bújtak:

Edurne szintén énekesnőnek érzi magát elsősorban, bár alakított már apróbb szerepeket televíziós sorozatokban, illetve többször is eljátszotta már színpadon a Grease musical női főszerepét. A jósok szerint a szép énekesnő Melody mellett a legesélyesebb a győzelemre. David de Gea szerelme a TCMS harmadik évadában többek között olyan hírességeket elevenített fel a színpadon, mint Dolores O'Riordan, Leona Lewis, Beyoncé, Linda Perry, Amy Lee, Mika, Lady Gaga, Shakira, Shania Twain, Pink, Axl Rose, Annie Lennox vagy Alicia Keys.

Legnézettebb Youtube-kisfilmje Beyoncé Crazyje volt, amiről korábban már itt is beszámoltunk, s amely azóta már a kétmilliós nézettséget is túlszárnyalta. Egyik legsikeresebb fellépésének ezzel ellentétben rajongói egyébként Alicia Keys Girl on Fire-jét tartják:

A 24 éves Xuso Jones szintén hivatásos énekes, emellett még zeneszerzéssel is foglalkozik. Az ő produkcióiról is elmondhatjuk, hogy szerethetőre sikerültek, így helye van a legjobb öt név között. Xuso egyébként az alábbi sztárok bőrébe bújt például: Steven Tyler, Jason Derülo, Justin Bieber, James Arthur, Britney Spears, Adam Levine, Adele, Robbie Williams, David Summers vagy Bruno Mars. Legnézettebb Youtube-kisfilmje ezek közül a Robbie Let Me Entertain You-ja lett, mely nem olyan sokkal előzte meg Bieber As Long As You Love Me-jét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek