Starity

Együtt fog turnézni Julianne és Derek Hough

2014. március 21. 12:12   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Julianne Hough és bátyja, Derek közös turnéra indulnak, amelyben nemcsak tánccal, hanem zenével is szeretnék lehengerelni a nézőket.

hirdetés
Együtt fog turnézni Julianne és Derek Hough

Julianne Hough egy személyben színésznő, énekesnő és táncosnő, utóbbi kettőnek pedig most nagy hasznát veszi majd, ugyanis bátyjával, a táncos Derekkel közös turnéra indulnak idén. A fellépéssorozat május 28-án indul és júliusig tart majd. Az állomások között több amerikai és kanadai város is szerepel.

A műsorszámuk igazán egyedülálló lesz, hisz többféle tánccal is készülnek hozzájuk hasonlóan profi táncosokkal. A Move Live On Tour nevű show-ban jelen lesz a hiphop és a salsa is, és dalra is fakadnak az előadások során.

A testvérpáros egyébként korábban Under The Same Moon címmel duettet is készített, ám azt nem tudni, hogy az előadásokon ez a dal is helyet kap-e. A látványra is sokat fognak adni, ugyanis különböző jelmezekben és különleges díszlet közepette lépnek majd színpadra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek