Starity

Kamuterhes lett Selena Gomez

2014. március 22. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amióta kikerült a világhálóra egy ultrahangfelvétel, mindenkit az érdekel, Selena Gomez vajon tényleg ikrekkel várandós-e?

hirdetés
Kamuterhes lett Selena Gomez
Fotó: Adidas

Selena Gomez és Justin Bieber pas de deux-je nagy érdeklődést váltott ki a rajongók körében, így nem meglepő, hogy az internet valósággal felrobbant, amikor napvilágot látott egy szonogrammfotó egy iker magzatpárról, amelyet egy S. Gomez nevű páciens részére készítettek 2014. március 11-én a St. David's South Austin Medical Center nőgyógyászati osztályán.

A bezsongott rajongók a Twitteren olyan konspirációs elmélettel álltak elő, hogy Selena terhessége miatt volt kénytelen törölni a koncertjeit tavaly év végén, babaneveket kerestek és persze fotómontázsok is felkerültek az oldalra, amelyeken Selena nagy pocakkal pózol.

Viszont azok a rajongók, akik Jelena-babákban reménykedtek, valószínűleg nagyon csalódottak lesznek, mert időközben kiderült, hogy Selena csak egy kamuhír áldozatául esett. Az ultrahangfelvétel nem is lehet az övé, hiszen a kérdéses napon, március 11-én New Yorkban tartózkodott, ráadásul egy teljesen megegyező, 2009-es felvételt találtak egy kismama-blogon is, ami alátámasztja a gyanút, hogy egyszerűen meghamisították azt.

A pár egyébként a jelek szerint valóban újra egymásra talált, hiszen Justin Bieber nemrég írt dalt kibékülésükről Life Is Worth Living Again címmel, és egy kis beharangozót is közzétett az Instagramon a dalhoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek