Starity

Aaron Paul: „Az öngyilkosság sosem megoldás”

2014. március 22. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész öngyilkosjelöltet formál meg legújabb filmjében, amely kapcsán interjút adott.

hirdetés
Aaron Paul: „Az öngyilkosság sosem megoldás”

Aaron Paul legújabb filmjében, a Hosszú út lefelében, amit Nick Hornby bestsellere alapján készítettek, négy idegent ismerhetünk meg, akik arra készülnek, hogy levetik magukat egy felhőkarcoló tetejéről.

A filmben ismét együtt dolgozott Imogen Pootsszal, akivel a Need for Speedben alakítottak szerelmeseket, Az első igazi nyár sztárjával, Toni Collette-tel, az egykori James Bonddal, Pierce Brosnannel és Rosamund Pike-kal. Pierce-t teljesen lenyűgözte Aaron, úgy jellemezte, mint napjaink egyik legnagyobb rocksztárja.

A Breaking Bad sztárja nem aggódik a film fogadtatása miatt, elmondása szerint a való életről szól, az öngyilkosság pedig olyan probléma, amivel foglalkoznunk kell: „Ilyen a világ – nem értem, miért kapnánk negatív kritikát, hiszen ilyen a világ. Az öngyilkosság valós dolog, és beszélnünk kell ezekről.”

Paul karrierje csúcsa felé tart, és igazán kelendővé vált Hollywoodban – mi is vezette tehát JJ szerepéhez? „Nick Hornby képes arra, hogy olyan karaktereket kreáljon, akikkel mindenki azonosulni – ezért szerettem bele a sztoriba. Még ha egy ilyen komoly helyzetet mutatunk is be, nagyon, nagyon vicces.”

„Az élet gyönyörű, és az öngyilkosság sosem lehet válasz a gondjainkra. A film arról szól, hogy négy ember próbál megoldást találni. Kétségbeesettek, megismerkednek ugyanazon a tetőn, és ahelyett, hogy leugranának, végül megmentik egymást.”

A filmet május 22-én mutatják be Magyarországon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek