Starity

Alizée nem venne részt a Voice-ban

2014. március 22. 18:06   |   Szerző: Melle Ketrin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután Alizée megnyerte a Danse avec les stars 4-et, bejelentette visszatérését 2014-re egy új albummal. Az énekesnő platinaszőke hajjal szerepel új kislemeze borítóján, zenei stílust váltott és hamarosan megjelenik hatodik nagylemeze is.

hirdetés
Alizée nem venne részt a Voice-ban

Egy héttel ezelőtt sokan felfigyeltek Alizée új frizurájára, aki platinaszőkére váltott új kislemeze, a Blonde megjelenése alkalmából. Viszont az énekesnő azt is elmondta, hogy döntését elsősorban mégse a dal befolyásolta: „Már régóta gondolkoztam azon, hogy szőke legyek, de nem volt elég bátorságom, hogy megtegyem” – nyilatkozta a korzikai énekesnő Laurent Argelier műsorában, az MFM-en.

Úúj kislemeze, a Blonde március 18-án jelent meg, mely egy dallamos, modern popzene, s melyen Pascal Obispóval dolgozott együtt, miután véget ért a Danse avec les stars. „Találkoztam Pascal Obispóval, a zenéről és a jövőmről beszélgettünk. Egy nap felhívott és megkérdezte, hogy nem szeretnék-e szőke lenni. Mondta, hogy van egy nagyon vidám popdal, mely igazából egy szőke előadóhoz passzolna.” Ez remek alkalmat adott az énekesnőnek, hogy most végre szőkére váltson, ugyanis már régóta tervezte a hajszínváltást. „Nagyon sok minden történt velem az elmúlt évben, megváltozott az életem. Ehhez pedig új haj dukál...”

Bár rengetegen sokáig abban hitben voltak, hogy a Blonde borítóján Alizée csupán parókát visel, vagy a hajszín csak átmeneti a promóció miatt, az énekesnő nem szeretne újra barna lenni. „Egyelőre nem állok készen arra, hogy ismét barna legyek. Amikor belenézek a tükörbe, valamiért jobban szeretem ezt színt látni magamon. Lehet, hogy feltűnőbb és furcsább, de kevésbé zavar, mint a barna.”

Jelenleg is hatodik nagylemezén dolgozik, olyan neves művészek társaságában, mint Zazie, Laurent Konrad, Lionel Florence, Pierre Grillet és a The City. Bár az albumot eredetileg tavasszal tervezték kiadni, úgy tűnik, csak június elején kerül majd a boltokba. A lemez a Blonde című dal stílusához fog hasonlítani. „Nagyon vidám lesz. Azt akartam, hogy visszatérjen a popzene, az én első szerelmem, az életembe. Ugyanazt akarom érezni, amit a Danse avec les stars során is éreztem.”

Bár felajánlották neki, hogy vegyen részt a Voice-ban mint zsűritag, Alizée köszöni szépen, nem kér belőle. Az idejébe nem férne bele egy efféle TV-műsor, mert igencsak lekötik az új albuma körüli teendők és a megjelenést követő promóció. A kérdésre, miszerint részt venne-e zsűriként a Voice-ban, Alizée nagyon tisztán felelt: „Nemet mondanék. Nem érzem úgy, hogy ott lenne a helyem. Bírálom magam, ezzel nincs baj, de nehéz is. Viszont másokat bírálva nem érezném jól magam...”

Alizée a második előadó, aki elutasította a Voice következő évadára vonatkozó felkérést Elodie Frege után, habár Jenifer Bartoli elfogadta a harmadik évadbeli zsűrizést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek