Starity

Amanda Bynes újra a régi

2014. március 24. 11:11   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amanda Bynes nemrég a rehab után először jelent meg nyilvános eseményen. A színésznőn nagyon is látszik, hogy tényleg jól van.

hirdetés
Amanda Bynes újra a régi

Nemrég számoltunk be arról, hogy Amanda Bynes befejezte a divatsuliban az első negyedévet, méghozzá jó eredményekkel. A színésznőről most ismét egy jó hír látott napvilágot: rehbailitációs intézetből való kijövetele után először jelent meg egy nyilvános rendezvényen. A jelenlévők pedig megbizonyosodhattak róla, hogy tényleg jól van.

Az alábbi fotón látszik, hogy visszatért az a régi Amanda Bynes, akit egykoron megszerettünk: rendezett külső, egészséges és boldog mosoly. A sztár egyszerűen gyönyörűen nézett ki március 22-én a Fashion Institute of Design & Merchandising Los Angelesben tartott divatbemutatóján.


Amanda ismét úgy néz ki, mint régen

A hírek szerint egyébként Amanda a szüleivel is rendezte a kapcsolatát, így a tanulás öröme mellett a családi élete is rendben van. Gratulálunk neki!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek