Starity

Végre itt a Vámpírnaplók 4. része

2010. augusztus 29. 11:11   |   Szerző: Vicee

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a Vámpírnaplók legújabb, negyedik kötete, mely legalább olyan izgalmas folytatást ígér, mint az előzőek. Ez a könyv a Sötét szövetség (Dark Renuion) címet viseli.

hirdetés
Végre itt a Vámpírnaplók 4. része

A sorozat már milliók kedvencévé vált, és ez nincs másképp a könyvvel kapcsolatban sem. A rendező bejelentette, hogy a sorozat továbbra is eltér a könyvtől, de úgy látszik, ez nem nagyon veszi el a kedvüket a rajongóknak az olvasástól, hisz a köny csak olyan sikeres, mint a sorozat.

Rövid tartalma:
Bonnie és Elena többi barátja, továbbá a szerelméért vetélkedő vámpírfivérek egyedül találják magukat Elena halála után. De az elhunyt kedvesük szeretett városát nagy veszély fenyegeti, olyan, ami akár a holtakat is felébreszti. Erősebbnek bizonyul-e vajon Elena akarata a halálnál, és a több évszázados harc után kibékül-e Damon Stefannal? Mindez kiderül a Vámpírnaplók negyedik részéből, amely nem kevésbé izgalmas és fordulatos, mint az előző kötetek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek