Starity

Justin Bieber ismét sokat képzel magáról

2014. március 24. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes az 1955-ben elhunyt James Deanhez hasonlítgatja magát az Instagramon.

hirdetés
Justin Bieber ismét sokat képzel magáról

A kétszeres Oscar-jelölt James Dean, aki mindössze 24 éves korában vesztette életét, úgy fest, Justin Biebert is megihlette: szombaton feltöltött egy képet az Instagramra az ikonikus sztárról és önmagáról, amelyen Dean leghíresebb pózát próbálja utánozni a klasszikus, 1955-ös Haragban a világgal című filmből.

A fekete-fehér fotón a húszéves énekes cigarettával a szájában látható, noha megnyugtatta az azonnal őrjöngésbe kezdett rajongóit, hogy nem dohányzik: „Ne is kérdezzétek, dohányzom-e, me' nem.”

Az egyetlen különbség a körbetetovált karon kívül, Justin karórája, amely körülbelül annyit ér, amennyit James Dean a filmért kapott 70 évvel ezelőtt.

Hogy meggyőződjön arról, mindenkinek leesett a kép mondanivalója, feltöltötte az eredeti fotót is, amelyen a színész látható:

A kanadai titán egyébként újabb tetkókat varratott magára, ezúttal privátgépén, miközben Panamából Kanadába repült, körülbelül 12 ezer méter magasban.

Természetesen ezúttal is Bang Bang tetoválta az énekest, akinél olyan sztárok fordultak már meg, mint Rihanna, Selena Gomez vagy Katy Perry. Bang elárulta; ez volt élete egyik legnehezebb műve, mivel a gép olykor rázkódott, az adrenalinszintje pedig az egekben volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek