Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2014. március 25. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kíváncsi vagy, hol törte össze magát Ariana Grande, milyen nevet kaptak Chris Hemsworth ikrei, és kinek szólt be Jared Padalecki? Klikk!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Chris Hemsworth és Elsa Pataky elnevezték gyermekeiket

A spanyol színésznő néhány nappal ezelőtt adott életet ikreinek, és tegnap azt is elárulták, milyen nevet adtak a kisfiúknak:

„Itthon vagytok! Tristan és Sasha március 18-án láttak napvilágot, telihold után. Teljes a boldogság!”írta Elsa az Instagramon, és egy fotót is megosztott a csöppségek lábairól.

*

David Beckham taxit vásárolna

A visszavonult focista az ikonikus londoni taxik egy fekete változatával szemezget, egy hozzá közeli forrás elmondása szerint így szeretne beolvadni és elrejtőzni a lesifotósok elől, akik akadályozzák a mindennapos teendőiben. Kár, hogy a hír szétkürtölése semmit sem segít a helyzeten!

*

Ariana Grande megsérült

Az énekesnő három lábujját is eltörte, miután megcsúszott kiskutyája, Ophelia vizeletén. Ariana menedzsere, Scooter Braun osztotta meg a kínos hírt az Instagamon.

*

Jared Padalecki beszólt Kardashianéknak

Az Odaát sztárja Justin Bieber után Kim Kardashian és Kanye West Vogue-címlapját cikizi (amit egyébként Seth Rogen és James Franco is kiparodizáltak már).

„Nem mintha olvasnám a Vogue-ot, de... most komolyan? Kim Kardashian? Azt hittem, a magazin a stílusról szól”írta Jared Twitter-fiókján.

*

A Prométeusz 2 két év múlva érkezik

Ridley Scott 2012-es sci-fi blockbusterének folytatása 2016 márciusában kerül a mozikba, természetesen ismét Michael Fassbenderrel a főszerepben – jelentette a The Wrap.

A 20th Century Fox nem véletlenül tavasszal küldi a mozikba a filmet, hiszen 2016 nyarán oltári csaták kerülnek sorra, hiszen bemutatásra kerül a Batman vs Superman, az Amerika kapitány 3, az X-Men: Apokalipszis és a legújabb Star Trek-film is, amely az ötvenéves évfordulóra készül. Ajjaj!

*

Liz Gillies szőkére váltott

A színésznő legújabb sorozatát, a Sex & Drugs & Rock & Rollt forgatja, amely kedvéért megvált eredeti hajszínéről, a változásról pedig egy képet is posztolt az Instagramon keresztül: „Úgy tűnik, elég szőke vagyok.”

A sorozat egyébként Johnny Rock és bandája, a The Heathens körül forog, Liz pedig Gigi bőrébe bújik, a fiatal énekes-dalszerzőébe, akinek eltökélt terve, hogy kiadja saját lemezét.

*

Pizzázni hívta rajongóját Aaron Paul

Aaron Paul újra és újra elképeszt minket. Sok rajongó olykor átesik a ló túloldalára, de a színészt ez sem rémíti meg, sőt: annyira megtetszett neki az a Breaking Bad-es óriástetoválás, amit egy fanatikusa varratott mellkasára, hogy az Instagramon bevallotta: legszívesebben pizzázna vele, hogy megismerje őt.

A március 22-ei poszt után nem is kellett sokáig várni arra, hogy kiderüljön, ki a tetkó tulajdonosa, akivel már meg is beszélték a míting részleteit – számolt be a Daily Mail.

Aaron egyébként jelenleg Pittsburgben tartózkodik Justin Longgal és Amanda Seyfrieddel, tegnap este pedig elárulta hollétét is a Twitteren, s minden közelben élő rajongóját meghívta a Jacks klubba!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek