Starity

Válik Gwyneth Paltrow és Chris Martin

2014. március 26. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Majdnem 11 év házasság után különválnak útjai a színésznőnek és a Coldplay énekesének, Chris Martinnak.

hirdetés
Válik Gwyneth Paltrow és Chris Martin

Gwyneth Paltrow és Chris Martin hivatalosan is különválnak, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. A páros Gwyn weboldalán, a Goopon keresztül jelentette be a hírt, amely azóta összeomlott a több millió kattintás következtében.

„A szívünk szomorúsággal van tele, hogy emellett kellett döntenünk. Már egy éve keményen dolgozunk ezen, olykor együtt, olykor külön, és arra jutottunk, hogy bár nagyon szeretjük egymást, külön folytatjuk. Mindig is egy család leszünk, és bizonyos értelemben közelebb vagyunk egymáshoz, mint valaha. Két hihetetlenül csodálatos gyermek szülei vagyunk, és kérjük, tartsátok tiszteletben a magánéletünket ebben a bonyolult időszakban” – olvasható közleményükben.

A színésznő már tavaly elmondta a Glamour magazinnak, hogy nehézségeken mennek keresztül, de senki sem számított a válás bejelentésére. 2003 decemberében fogadtak hűséget egymásnak, és két gyermeket nevelnek, a kilencéves Apple-t és a hétéves Mosest.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek