Starity

Cara Delevingne szemöldökével hódítanak a sztárok

2014. március 28. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Photoshop-mesterek újabb remekművekkel bombázták az internetet: ezúttal a modell védjegyévé vált szemöldököt varázsolták néhány celeb arcára.

hirdetés
Cara Delevingne szemöldökével hódítanak a sztárok

Kétségtelenül Cara Delevingne napjaink egyik legsikeresebb és legnépszerűbb modellje, hiszen a leghíresebb márkák kampányainak arca és neves magazinok címlapjáról tekint vissza ránk, azonban a legtöbben mégsem munkái kapcsán beszélnek róla, hanem sokkal inkább a vele kapcsolatos pletykák, vagy éppen szemöldöke miatt.

Utóbbival sok nőt inspirált, így ismét divatba jött a minél vastagabb szemöldök, ami a legtöbbek szerint sokat fiatalít az emberen, ráadásul akad olyan is, aki szerint felér egy botox-kezeléssel is. Az Elle szerkesztősége ezért úgy döntött, utánajárnak annak, hogy tényleg ilyen hatással van-e Cara szemöldöke például olyan nagy sztárokra, mint Jennifer Lawrence, Angelina Jolie, Anne Hathaway, Beyoncé, Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Kerry Washington, Jared Leto, Miley Cyrus vagy éppen Katy Perry. A végeredmény többnyire igazán viccesre sikeredett, ám néhány esetben kissé ijesztőek lettek az alkotások.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek