Starity

Utcai verekedésbe keveredett Zac Efron

2014. március 28. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sármos színész Los Angeles belvárosában került bajba: néhány hajléktalannal keveredett összetűzésbe.

hirdetés
Utcai verekedésbe keveredett Zac Efron
Fotó: InStyle Magazine

Múlt vasárnap éjjel történt az az incidens Los Angeles belvárosának nem éppen barátságos részén, melynek során Zac Efron és testőre összezördült néhány hajléktalannal, akik egy üveget dobtak éppen parkoló autójukra – számolt be a TMZ.

A helyszínre kiérkezett rendőröknek azt mondta a 26 éves színész, hogy azért álltak ott a járművel, mert elfogyott az üzemanyaguk és egy vontatóra vártak, akit már korábban odahívtak. Ekkor landolt az a bizonyos flakon Efron kocsiján, ami miatt egy kisebb verekedés kerekedett, viszont Zac pórul járt, mivel rendesen behúzott neki az egyik férfi.

„Ez volt a legkeményebb ütés, amit valaha kaptam” – mondta a rendőrségnek Zac, akit akkor ütöttek meg, mikor testőre segítségére sietett, akire ketten támadtak rá.

Az összetűzés végül nem zárult letartóztatással, az azonban biztos, hogy nem tett jót Efronnak, aki még novemberben törte el állkapcsát egy szerencsétlen otthoni balesetben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek