Starity

Emma Watson szívatás részévé vált

2014. március 29. 13:01   |   Szerző: ColorBird

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Anthony Padilla és Ian Hecox, azaz a Smosh már nem először csinált interjút sztárokkal, főleg nem humoros formában. Most Emma Watsonra esett választásuk, akit arra használtak fel, hogy megvicceljék egy barátjukat.

hirdetés
Emma Watson szívatás részévé vált

A 17 millió feliratkozóval rendelkező YouTuber duó már egyszer csinált egy hasonló videót Tom Hiddlestonnal, ami úgyszintén nagyon viccesre sikeredett. Most azonban a Harry Potter Hermionéját alakító Emma Watsont viccelték meg, egy másik barátjukkal, aki hatalmas rajongója a színésznőnek.

Az egész úgy kezdődött, hogy a barát úgy tudta, Logan Lermannal fog találkozni és kitervelte, hogy Emma iránti rajongásáról és szeretetéről fog beszélni, hátha bemutatja neki. De nem is kellett fanatikusságát ecsetlegetnie, mivel kapásból a színésznővel társaloghatott, ami lesokkolta, és ha ez még nem lett volna elég, rossz kérdéseket is adtak neki, melyek 99%-ának a vége az volt, hogy akarsz velem randizni?”. Persze az angol szépség jól kezelte a helyzet kínosságát, és udvariasságból igent mondott.

Az interjú során megkérdezték, hogy kit választott volna Hermiónénak, Harryt vagy Ront, mivel a könyvek írója bevallotta, hogy Harryvel alkottak volna tökéletes párt, ám Ronnal hozta össze a sors. Watson elmondása szerint ő Ronban bízott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek