Starity

Bíróság elé idézték Selena Gomezt

2014. március 29. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez nem mindennapi módon kapta meg idézését, hiszen vásárolgatás közben, az utcán szólította le egy nő, és nyomta a kezébe a bírósági meghallgatásra szóló papírt.

hirdetés
Bíróság elé idézték Selena Gomezt
Fotó: Ben Watts/Seventeen

Selena Gomezt csütörtökön nem túl kellemes meglepetés érte, amikor Los Angelesben, vásárlás és ügyintézés közben bírósági idézést kapott. A fiatal sztár épp egy vegyesboltból távozott, amikor egy nő lépett oda hozzá, és rövid beszélgetés után átadott neki egy paksamétát.

A helyszínen lévő lesifotósok ugyan nem tudták kideríteni, hogy konkrétan milyen dokumentumokról van szó, de spekulációk szerint Selenát tanúmeghallgatásra idézték be abban az ügyben, amelyet egy lesifotós nyújtott be, akit állítása szerint Justin Bieber 2012. májusában fizikálisan bántalmazott.

Jose Osmin Hernandez Duran 2013 júniusában adta be a keresetet a calabasasi bevásárlóközpont előtt történt incidenssel kapcsolatban. Bár a rendőrség végül nem emelt vádat az ügyben, a paparazzó magánvádas eljárást kezdeményezett, feltehetően ebben az ügyben kérik a sztár segítségét.

Selenát egyébként eddig Justin egyetlen ügyében sem hallgatták ki, ám hamarosan megkaphatja a következő idézését is, hiszen egy ügyvéd, aki Jeffrey Binion lesifotóst képviseli egy másik perben, amelyben Bieber testőrét vádolják fizikai erőszakkal, szintén tervezi, hogy az egykori Disney-sztár meghallgatását is kéri majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek