Starity

Egyetemen fogják tanítani Miley Cyrust

2014. március 31. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy New York-i egyetem szociológia karán indítanak Miley Cyrus-kurzust.

hirdetés
Egyetemen fogják tanítani Miley Cyrust

A New York-i Skidmore College egyik professzorának, Carolyn Chernoffnak fejéből pattant ki az ötlet, miszerint egyetemen tanítsák Miley Cyrust. De természetesen nem arra kell gondolni, hogy botrányos viselkedését fogják oktatni a tanulóknak, hanem sokkal inkább azon keresztül fogják bemutatni a kulturális konfliktusokat, faji, nemi és osztálybeli különbségeket.

A The Sociology of Miley Cyrus: Race, Class, Gender and Media, vagyis Miley Cyrus szociológiája: faj, osztály, nem és média néven futó kurzus idén nyáron indul majd és minden héten három darab, két és fél órás tanórából áll. A Schenectady Daily Gazette információi szerint a tegnapelőtti napig mindösszesen három jelentkező akadt, de Chernoff nincs elkeseredve a kezdeti alacsony számtól, mivel szerinte Miley rengeteg meglepetést tartogat még, ez pedig jó példaként szolgál majd a szociológiához.

Chernoffnak – aki szerint Miley nem csak egy nyelvnyújtogató, slágerlistás és néha degradáló vad 21 éves - tavaly nyáron adott ihletet az MTV VMA-n adott megbotránkoztató produkciója, ami azon diákjainak figyelmét is felkeltette, akik előtte kicsit sem mozogtak otthonosan azon a területen. Ekkor készítette el The Rise and Fall of Miley Cyrus, azaz Miley Cyrus felemelkedése és bukása című előadását, ami egyértelműen sikert aratott.

Az órákról azonban ki lesznek tiltva azon Miley-rajongók, akik egyáltalán nem a szociológia miatt mennek oda és Chernoff reménykedik abban, hogy ha az illetékeshez eljut a hír, talán saját maga is ellátogat néhány órára, akárcsak korábban Kanye West is tette.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek