Starity

Ruhamustra: Kids' Choice Awards 2014

2014. március 30. 18:06   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon Los Angeles újra otthont adott a tinik kedvenc gálájának, a Kids' Choice Awardsnak. Az ünnepély ismét bővelkedett mesésebbnél mesésebb darabokban, ám volt, aki arról tett tanúbizonyságot, hogy összeveszett a stylistjával.

hirdetés
Ruhamustra: Kids' Choice Awards 2014

A legszebb ruhák:

Sophia és Rosie Grace

Mindenki kedvenc hercegnői is megérdemlik, hogy a felsorolásba bekerüljenek. A kicsi tündérek minden évben csodásabb és csodásabb rószaszín ruhákban vonulnak fel a szőnyegen, ez idén sem változott.

Laura Marano

A Disney-csatorna üdvöskéje fiatal kora ellenére minden eseményen hibátlanul jelenik meg, és szettje mindig tökéletesen illik személyiségéhez. Laura egy  Robert Rodriguez-darabban lépett a narancsszőnyegre. Kiegészítőkként Kotur-táskát, Meira T-, Sarah & Chloe-ékszereket választott, lábára pedig Grey Mer-szandált húzott.

Kira Kosarin

A fiatal színésznő egy csodaszép, királykék Alice + Olivia-darabban kápráztatta el a jelenlévőket. A kiegészítői és cipője Jimmy Choo nevét viselik.

Audrey Whitby

A csodaszép szőkeség egy szintén csodaszép darabban gyönyörködtetett meg minden szemet. Audrey egy fakó piros ruhában illegett a zebracsíkos szőnyegen.

Drake Bell

A Nickelodeon sztárja, aki nemrég Justin Bieberhez intézett csípős mondatokat, is megjelent a csatorna díjátadóján. Szettje pedig tökéletesen illett a nap és az ünnepség bohókás stílusához.

Bella Thorne

Az Indul a risza! sztárja már majdnem átcsúszott a ló túloldalára ezzel az igen kényes Valentino-darabbal, amely a 2014-es tavaszi kollekció származéka. Ám a Christian Louboutin által tervezett cipővel mindent a helyére billentett és megjelenése elnyerte mindenki tetszését.

Stefanie Scott

A Disney gonosz szőkéje, aki a valóságban olyan, akár egy tündér, szintén káprázatosan sétált végig a szőnyegen. Stefanie egy rövid, piros ruhában és hozzá tökéletesen passzoló cipőkben jelent meg, mindezt egy zebramintás táskával egészítette ki.

Kaley Cuoco

Kedvenc szőke humoristánk sem okozott csalódást a megjelenését illetően. Az Agymenők sztárja egy Valentino-kosztümben jelent meg, ami kissé formális egy efféle rendezvényre, de egynek megteszi!

A Big Time Rush és Alexa Vega

A BTR srácai minden rajongót elszomorítottak, amikor nem együtt léptek a narancsszínű szőnyegre. Ennél már csak az volt elszomorítóbb, hogy Logan Henderson egyáltalán nem tett jelenést a gálán. Mindezek ellenére a srácok fergetegesen néztek ki. Alexa és Carlos pedig megkapták tőlünk a legcukibb páros címet.

Lea Michele

Lea olyan volt, akár a nap hercegnője. Elie Saab-dresszében megmutatta, hogy a csipke még korántsem hagyta el a divat világát; csajos ruhájához  Charlotte Olympia-cipőt, Fendi-táskát és Anita Ko-ékszereket választott.

Victoria Justice

A Victorious sztárja a tavalyi évben is egy elképesztő darabban vonult végig, úgy fest, az énekesnő nem tud hibázni! Ruháját a Versace divatháztól választotta. Ebben a szettben egy picit Katy Perry-s, de ez nem is baj, hisz ugyanúgy csillogott, mint a Dark Horse énekesnője.

Ariana Grande

Nem csak Vicky nézett ki jól a V, mint Viktória szereplői közül: Ariana egy egyszerű, sárga Aiisha Ramadan-minit viselt. Chanel-táskája annál érdekesebb volt, ugyanis néhány nickes mesefigura díszelgett rajta. Cipőjét a Saint Laurent-től kölcsönözte.

4

Peyton List

A Jessie divatmániás szőkéje igen ritkán bakizik a nagyobb eseményeknél. A 2014-es KCA-n is sikerült tökéletesen és lányosan megjelennie. Peytone egy könnyed és tavaszias ruhában jelent meg, melyhez tökéletesen passzoló cipőket és ékszereket választott. Jár a pluszpont!

Cody Simpson

Az ügyeletes szőke herceg sem arról ismert, hogy nem figyel oda külsejére. Mindig sármosan és szexin jelenik meg, és ez most sem volt másképp.

Daniella Monet

A fiatal és gyönyörű színésznő egy tengerkék miniben mutatta meg bombasztikus formáját, amin az utóbbi időben nagyon sokat dolgozott. Ruhájához fehér cipőt és ezüst ékszereket választott.

Nathan Kress

Az iCarly sztárja is kitett magáért, hiszen fantasztikusan festett Armani-öltönyében. Az évek során a kisfiúból igazi pasi lett, és a nők bomlanak is utána rendesen.

Avan Jogia

Nem Nathan az egyetlen, aki Armaniban parádézott. Avan Jogia, a Twisted sztárja is Armanit öltött, amellyel elérte a kívánt hatást. Mi már csak egy fodrászhoz küldenénk el.

Selena Gomez

És végül, de nem utolsó sorban: Selena Gomez. Az elmúlt hónapokban a sok mindenen keresztül ment énekesnő ismét megmutatta, mennyi fényt és vidámságot tud oda vinni, ahol megjelenik. Sel Dolce & Gabanna-felsőt és -nadrágot viselt, illetve Casadei-cipőket húzott.

A legrosszabb ruhák:

Zendaya Coleman

A mostanában a saját fejét követő Disney-sztár csúnyán elrontotta szettjét a fehér zoknikkal, na meg a nagyis gyöngyöket sem tudjuk mire vélni!

Alli Simpson

Alli stylistja bizonyára egy félkész darabot kapott fel a boltból, hiszen a felsőrészre ráfért volna még egy kis igazítás, arról nem is beszélve, hogy egy pár számmal kisebb dzseki is jó lett volna.

Madison Pettis

A göndör barnának általában sikerül király összeállításokban megjelennie, kivéve most: a csíkok nem állnak jól neki, ráadásul kövérítik is, viszont a cipőért jár egy pluszpont.

America Ferrera

Úgy látszik, a színésznő is nagymamája szekrényéből válogatott egy Chanel-bolt helyett: a nadrág a csíkokkal együtt kiment a divatból! Ideje lenne stylistot cserélni.

Gigi Hadid

Gigi eltévesztette a célállomást, hiszen a KCA-ra érkezett a tornaóra helyett. Komolyan nem tudjuk elképzelni, hogyan jelenhetett meg sportnadrágban, ráadásul a csizmák is a kapkodásra utalnak. De legalább cuki a mosolya.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek