Starity

Béres Alexandra ismét babát vár

2014. március 31. 20:08   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kismama a Facebook-oldalán osztotta meg rajongóival az örömhírt: ismét terhes. Mindenkit arra kér, drukkoljanak neki.

hirdetés
Béres Alexandra ismét babát vár

Béres Alexandrának már van egy gyermeke, aki nemsokára nagytestvér lesz. A legkisebb családtag már elmúlt három hónapos, így látni már a sportolón, hogy áldott állapotban van. Minderről Alexandra a Facebookon számolt be rajongóinak.

„Sziasztok, szeretném veletek megosztani a nagy örömhírt, hogy ismét kisbabát várok! Mivel nekünk természetes úton nem lehet gyermekünk, csak lombikprogrammal (ugyan nem első próbálkozásra), de nemrég kiderült, hogy ismét várandós vagyok. Krisztiánnal hihetetlenül boldogok vagyunk, hiszen bár vágytunk rá, tiszta szívünkből reméltük, nem volt biztos, hogy valaha is újra sikerülhet! Szerencsére szeretett doktorom, Dr. Vass Zoltán szaktudásával ezúttal is segíteni tudott! A szűrővizsgálatok még előttem állnak, hiszen a pici a hasamban alig több, mint 3 hónapos, de a pocim már szépen gömbölyödik. Drukkoljatok, hogy minden rendben menjen! És most már Panna is tudja, hogy nagytesó lesz” – írta a boldog kismama.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek