Starity

Tündérektől Nessie-ig — a legbotrányosabb április elsejei viccek

2014. március 31. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk, mely április elsejei tréfák verték ki a biztosítékot az embereknél!

hirdetés
Tündérektől Nessie-ig — a legbotrányosabb április elsejei viccek

Tekintettel léve a holnapi Bolondok napjára, amikor megviccelik egymást az emberek szerte a világon, összegyűjtöttük a legmegbotránkoztatóbb tréfákat, amiken mindenki kiakadt...

A BBC Big Ben-vicce

1980-ban a BBC csatorna arról számolt be, hogy annak érdekében, hogy tartsák a lépést a korral, újjáépítik a londoni Big Bent, és digitális kijelzőt kap. A bejelentés sokkolta a hallgatókat, és tömegekben protestáltak a változtatás ellen.

„Meglepő módon csak kevés ember találta viccesnek” – kommentálta akkor Tony Lightley a tengerentúlról.

Tündért találtak Derbyshire-ban

2007-ben körbejárta a világhálót egy 20 centis mumifikált teremtés képe, amelyet a libanoni Circle Magik weboldalra posztoltak. Megjegyzésként hozzáfűzték, hogy egy férfi talált rá a „tündérre”, miközben kutyáját Derbyshire-ban sétáltatta.

Április elsején az oldal több millió látogatót és e-mailek százait kapta, de mint kiderült, az egész kacsa volt. Jobb is, ez a tündér inkább hasonlít egy mini denevéremberre!

Jéghegy úszott Ausztráliába

A helyi milliomos üzletember, Dick Smith tréfálta meg a lakosokat 1978 áprilisában, amikor a sydney-i kikötőben megjelent egy óriási jégheggyel, melyet hajójával vontatott egészen az Antarktisztól. Amikor esni kezdett, hamar rájöttek, hogy az egész csak megszilárdult habból állt.

A balkezes hamburger

A Burger King egy teljes oldalas reklámot publikáltatott a USA Today március utolsó heti számába, 1998-ban, ígérve, hogy menüjükre új termék került: a balkezes Whopper hamburger, amelyet kifejezetten a 32 millió balkezes amerikai számára fejlesztettek ki.

Vásárlók ezrei tértek be az üzletbe, kérve az új szendvicset, de a legtöbben maradtak a jobbkezes változatnál...

Megtalálták Nessie-t!

1972. április elsején tele voltak a napilapok az elhunyt Loch Ness-i szörny képével – egy csapat zoológus a yorkshire-i Flamingo Park Állatkertből úgy döntött, felkutatja Nessie-t, és „találtak” is egy tetemet, de később kiderült, elefántfóka maradványaira bukkantak.

Az állatkert egyik asszisztense, John Shields bevallotta, ő dobta a halott állatot a tóba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek