Starity

Új lemezén dolgozik a Depresszió

2014. április 01. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az utóbbi hónapokban nagy volt a csend a Depresszió háza táján, mivel a csapat októberben megjelenő stúdióalbumán dolgozott, emellett pedig A Dal című műsorban kamatoztatták tehetségüket.

hirdetés
Új lemezén dolgozik a Depresszió
Fotó: MTVA Sajtószoba

Április 4-én veszi kezdetét a Depresszió Csak a zene névre keresztelt turnéja, melynek állomásait nemrégiben osztotta meg a zenekar hivatalos Facebook-oldalukon keresztül. A nyolcállomásos miniturné során a Rómeó Vérzik és a Sunset zenekarok kísérik majd Halász Feriéket.

„A turné utolsó próbáinál tartunk, és nagyon jó hangulatban zajlik a felkészülés. Már nagyon várjuk, hogy a hosszú, koncertmentes időszak után, végre találkozzunk a közönséggel, és alapos zúzásba kezdhessünk országszerte. Teljesen friss műsorral készülünk a 2014-es szezonra, amiben igyekszünk átfogó képet adni az elmúlt 14 évünkről. A kihagyhatatlan közös kedvencek mellett, több olyan dal is elhangzik majd estéről-estére, amiket már évek óta nem játszottunk, valamint nagyobb szerepet kapnak a zenekar fajsúlyosabb tételei is” – nyilatkozta a zenekar frontembere, Halász Ferenc.

Le ne maradjatok! Íme a turné állomásai:

Április 4. Gödöllő – Trafo Club

Április 5. Székesfehérvár – Fezen Klub

Április 11. Békéscsaba – Tégla Közösségi Ház

Április 12. Dabas – Metal Liget

Április 18. Sopron – Hangár Music Garden

Április 19. Kaposvár – Hang-Ár Music Pub

Április 25. Debrecen – Roncsbár

Május 10. Budapest – Track

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek