Starity

Jennette McCurdy bosszúból nem vett részt a KCA-n

2014. április 01. 12:12   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő megmagyarázta rajongói számára, hogy miért nem volt ott a díjátadón.

hirdetés
Jennette McCurdy bosszúból nem vett részt a KCA-n

A hétvégén zajlott a Kids' Choice Awards, ahol rengeteg celeb részt vett, de az iCarly sztárja, Jennette McCurdy nem jelent meg a gálán, rajongói nagy szomorúságra, pedig sorozata, a Sam & Cat a legjobb tévésorozat díját kapta meg.

A színésznő tiszta vizet öntött a pohárba, hogy miért nem volt ott a díjátadón, bár még így is van néhány kérdés, amely megválaszoltalanul maradt:

„Srácok, sokan kérdeztétek, hogy miért nem vettem részt a KCA-n. Bárcsak el tudnám mondani, úgy, ahogy én szeretném, de sajnos csak egy egyszerű magyarázatot tudok adni. Egy kényelmetlen, kompromittáló és igazságtalan helyzetbe kerültem (sokatok rájött, hogy mi az), mivel „meg kellett találnom” önmagamat. Úgy döntöttem, nem megyek, mert kiállok amellett, ami helyes és ami fair, mivel az édesanyám azt tanította, hogy ez a legfontosabb. Szeretném megköszönni a kedves szavakat és a támogatást, minden McCurdiannak és Arianatornak egyaránt. Nem mindegy, hogy kit vagy mit támogatsz, én hiszek abban, hogy a korrektség az első. Ha te is így tennél, megköszönném.”

Majd egy következő posztjában hozzátette: „Az előző tweetemnek nincs köze a kiszivárgott képekhez. [a szerk – nemrégiben bikinis fotók láttak napvilágot Jennette-ről] Ó, srácok, lol. Ezt úgy kell csinálni, ahogy a Nickeledeon viszonyult hozzám. Ennyi az egész. Köszönöm, hogy szerettek. <3”

Ezzel a tweetjével az amerikai színésznő azt árulta el, hogy a Nickelodeon nem igaszságosan bánik a védenceivel. Lehet, hogy a konfliktus miatt kaszát kap a Sam & Cat? Úgy tűnik, a két főszereplőnek sem felhőtlen a viszonya, mivel nemrégiben Jennette törölte Ariana Grande Twitter-profiljának követését.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek