Starity

Kiárusítást tartott a Sum 41

2014. április 01. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jótékonykodás sosem állt messze a kanadai punkcsapattól, így nemrégiben Deryck Whibley frontember születésnapja alkalmából szánták rá magukat újabb kedveskedésre a srácok.

hirdetés
Kiárusítást tartott a Sum 41

Deryck Whibley március 21-én ünnepelte 34. születésnapját, így ebből az apropóból úgy határozott, hogy ezúttal ő és zenekara lepik meg rajongóikat egy kiárusítással, melynek lényege az volt, hogy a csapat webáruházán keresztül mindössze 6 dollárért (1320 Ft) egy olyan dolgot vásárolhattak a rajongók, melyről nem tudták pontosan, hogy mi is az. A meglepetés kilétének kiderülésére akkor került sor, amikor a megrendelőhöz megérkezett az úgynevezett Blind Box.

Annyit azonban elárult még a zenekar, hogy az ajándékok között a pólók, táskák és egyéb, a zenekar nevével fémjelzett ritkaságok között különleges kiadású CD-k, DVD-k is megfordultak. Az akció mindössze három napig tartott, melynek során a több ezer dollárt érő kincsek mindegyike potom áron kelt el.

Aki netán lemaradt volna a nagy leértékelésről, az kukkantson be a Sum 41 webshopjába, ahol további ritkaságokra is lehet bukkani!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek