Starity

Cseke Katinka lenézi Szabó Zsófit és Liptait

2014. április 01. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cseke Katinka Majka NaNee! című műsorában mondta el, hogy pár kolléganőjét nem tartja valami sokra. Neveiket ki nem mondva, de nyíltan ebbe a kategóriába sorolta Szabó Zsófit, sőt még a színművészeti diplomával rendelkező Liptai Claudiát is.

hirdetés
Cseke Katinka lenézi Szabó Zsófit és Liptait
Fotó: TV2

Cseke művésznő sosem volt olyan, aki megtartotta magának a véleményét, ez most sem volt másképp: nemrégiben Majka őszinteséget követelő NaNee! című műsorában Hajdú Péter azt kérdezte Katinkától, kit utál a Jóban Rosszban színészei közül, mire ő kertelés nélkül adott választ.

A sorozat Böbéje először is leszögezte, hogy konkrét utálat nincs eddigi konfliktusok hiányában, de bizony vannak olyanok, akik nem a szíve csücskei: „Én azt gondolom, hogy te gondolsz valakire: szőke, kék szemű, fiatal kislány. Én annyira nem kedvelem. De nem forgatok vele, az én szálam, a proli család, az teljesen más szál, mint a szép, exkluzív orvos család” – felelt Hajdú kérdésére, erőteljesen célozva a Betty Tanakist alakító Szabó Zsófira.

Katinka itt nem állt meg, és az a bizonyos lakat nem került a szájára, hiszen elmondta, hogy az orvosnőket alakítókkal sem szeretne együtt dolgozni, mivel nem kedveli őket, sőt nála rosszabb és tehetségtelen színésznőnek tartja őket, pontosabban, szerinte ők nem „olyan” színésznők.

Sokat nem kell gondolkozni vajon kire/kikre utalt az „orvosnőkkel”, rögtön mindenki a Zámori Alexát megformáló Liptai Claudiára asszociál, ami nem is meglepő, hiszen nyílt titok, hogy kettejük viszonya nem éppen rózsás, és már az egyetemi évek alatt sem voltak puszipajtások. Többes számú említés révén, Claun kívül, még a Steiner doktornőt alakító Végh Juditra is fúj valamiért Katinka.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek