Starity

Eva Longoria Budapesten landolt

2014. április 01. 16:04   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai színésznő tegnap megosztotta a nyilvánossággal hollétét, ám csak egy sejtető képet hagyott közösségi oldalán, amelyen az „Üdvözöljük!” felirat olvasható.

hirdetés
Eva Longoria Budapesten landolt

Eva Longoria tegnap kora délután egy olyan üzenetet hagyott Instagram-oldalán, amelyben az állt: „Találjátok ki, hol vagyok…”, emellett egy hatalmas „Üdvözöljük!” feliratú fényképet csatolt a kiírás mellé. A hazai rajongók számára természetesen azonnal egyértelművé vált, jelenleg hol is tartózkodik a szép színésznő.

Konkrét információ egyelőre nem érkezett arról, miért is érkezett Magyarországra, ám hogyha a híresztelésekre támaszkodunk, akkor a legújabb romantikus drámáját, a Refugiót forgatja. Egyébként nem a Született feleségek Gabyja az egyetlen, aki hazánkba látogatott, hiszen Jude Law hétvégén érkezett meg fővárosunkba, szintén filmforgatási munkálatok miatt.

A színésznő láthatóan élvezi a budapesti kiruccanást, ugyanis ma is közzétett néhány fotót, amelyen hazai nevezetességeink előtt pózol.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek