Starity

Öt sztori, amiről lemaradhattál

2014. április 01. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus és Avril Lavigne összeverekedett, X-Men-vonat indult hódító útjára, és új frizurával trendelnek a sztárok. Klikk!

hirdetés
Öt sztori, amiről lemaradhattál

Lindsay Lohan is szerepelhetett volna a Bosszúállókban?

A színésznő nemrég elárulta, menedzsere nem küzdött eléggé egy bosszúállókbeli szerepért, ezért nem alkalmazták a filmben. Ugyan nem nevezte meg, melyik karakterről van szó, a DigitalSpy értesülései szerint Cobie Smulders szerepére pályázott, aki a SHIELD-ügynököt, Maria Hillt alakítja.

Az énekesnő új hobbija egyébként a rúdtánc, amelyről számos képet feltöltött Insta-profiljára:

*

Kaley Cuoco rövidre váltott

Az Agymenők sztárja, kihasználva, hogy féléves szünet következik a hetedik évad lezárása után, megszabadult hosszú hajkoronájától – Julianne Hough-szerű frizurát újított, amit az Instagramon mutatott be:

*

Összeverekedett Miley Cyrus és Avril Lavigne

Egy április elsejei tréfa kapcsán töltött fel a 21 éves énekesnő egy rövid klipet Instragram-profiljára, amelyben egymásnak esik Avrillel. A két zenész azon kapott össze, ki az ismertebb Kanadában.

„Lehet, hogy nem vagyok kanadai, de én vagyok a leghíresebb az országban” – mondja Miley a videóban.

*

Nicole Kidman barnára váltott

A színésznő legújabb filmjét, a Strangerlandet forgatja Ausztráliában, amely kedvéért megvált hosszú, szőke hajától. A 46 éves színésznő, aki nemrég a Jimmy Choo márkát népszerűsítette, Hugo Weavinggel dolgozik Sydney-ben, és elmondása szerint a film forgatókönyvére egyszerűen nem tudott nemet mondani.

*

Hugh Jackman és James McAvoy leleplezték az X-Men-vonatot

A Farkast és Xavier professzort alakító sztárok a londoni Euston állomáson jártak március 31-én, ahol a 20th Century Fox és a Virgin Trains között kötött szerződés értelmében leleplezték a 11 kocsiból álló, X-Men-borítóba bugyolált Pendolino-vonatot.

Négy hónapon keresztül fog szerte Angliában közlekedni, hogy ezzel népszerűsítsék a franchise új részét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek