Starity

Eva Mendes a Flare címlaplánya lett

2014. április 01. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő a Flare magazin májusi címlaplánya lett — nézzük, mit osztott meg a magazinnal.

hirdetés
Eva Mendes a Flare címlaplánya lett
Fotó: Guy Aroch/Flare

Eva Mendes a Lucky és a Flaunt után a Flare magazin címlapját is meghódította – ő néz vissza ránk a májusi kiadásról, amely április 14-étől lesz megvásárolható az újságos standokon.

A fotósorozaton kívül – amelyen egyébként fantasztikusan fest – természetesen interjút is készítettek a Túl a fenyvesen sztárjával, amelyben beszélt édesanyjáról, stílusérzékéről és legrosszabb rémálmáról, a farmerokról is.

„Állandóan ruhát vagy szoknyát viselek, mivel annyira könnyedek. Az emberek mindig azt mondják: ‘Imádom a farmereket, átlagosak, egyszerűek’, de nem azok. Azok a legrosszabb rémálmaim.”

A színésznő szereti a testhez simuló ruhákat, de állítása szerint mindig megbánja őket, különösen, ha túl sokat mutatnak. „Anyám mindig azt mondja, hogy mutassam meg büszkén a testem, mert nem lesz mindig ilyen!” – majd hozzáfűzte, gyakran édesanyja ad neki tanácsot a ruhákkal kapcsolatban, és ügyel arra, lánya ne lőjön túl a célon megjelenésével.

„Amikor vásárolni megyek, tudom, mit keresek. Őszintén szólva, nem olyan szórakoztató barátokkal vásárolni, mert nem beszélek, ha épp [ruhákra] vadászom.”

Kedvenc vörös szőnyeges megjelenései közé az a Gucci-ruha tartozik, amit a Tegnap éjjel című filmje Tribeca Filmfesztivál-os premierjén viselt. „Élnék olyan ruhában minden nap. Annyira kényelmes, romantikus és kifejezi a valódi stílusom.”






Fotók: Guy Aroch/Flare

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek