Starity

Megérkezett a Donkeyboy legújabb kisfilmje

2014. április 02. 15:03   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hét hónap szünet után az ismert norvég együttes, a Donkeyboy a mai nap folyamán feltöltötte a Crazy Something Normal című kisfilmjét.

hirdetés
Megérkezett a Donkeyboy legújabb kisfilmje

Norvégia egyik leghíresebb együttese, a Donkeyboy még március elején jelentette be a hivatalos Facebook-oldalán, hogy már készülőben van a legújabb videoklipjük. A banda legutoljára tavaly augusztusban rendezett videót, amely Triggerfinger címen jelent meg. A kiíráshoz még egy kulisszák mögötti fotót is csatoltak, majd folyamatosan kerültek fel a fiókra a forgatáson készült képek.

A rajongók már tűkön ültek, nem is tudták egészen március 17-éig, hogy mikor fog debütálni a dal és a hozzá készített kisfilm. Ezen a napon a Donkeyboy egy albumborítót töltött fel, és egy rövidke kis üzenetet is fűztek hozzá, miszerint nem kell már sokat várakozni, hiszen március 24-én a Spotifyon meghallgatható lesz a dal és rá négy napra pedig a zeneletöltő oldalakon is meg lehet majd vásárolni. A kisfilm premierjét is március 28-ára ígérték, ám rejtélyes körülmények között csúsznia kellett a bemutatónak.

Március 21-én az NRK P3 rádiócsatorna először játszotta le a Crazy Something Normal című dalt a nagyközönségnek. A dalt nagyon pozitív kritikák fogadták és Scandipop hivatalos oldalán is egy nagyon elismerő kiscikk jelent meg a zeneszámról.

A szám annyira sikeres lett, hogy a megjelenése utáni napon már a norvég iTunes top 5 listájára is felkerült és a Donkeyboy olyan világhírű előadók dalait utasította maga mögé, mint Katy Perry, Ed Sheeran vagy Jason Derülo.

A mai napon pedig, 7 hónap csend után a rajongóknak lehetőségük nyílt arra, hogy megtekinthessék a csapat legújabb videoklipjét, amelyet a Donkeyboy a hivatalos YouTube-fiókján publikált. A fantasztikus és színes kisfilm Mats Udd nagyszerű munkája. A dal egy tipikus Donkeyboy-darab: kellemes és könnyed ritmusú, szokásos módon egy kis szinti és gitár kíséri Kent Sundberg énekét. Különlegessége, hogy most alkalmaztak először kórust, így a dalt gyerekek énekhangja is színesebbé teszi.

Arról egyelőre nem tudni, hogy a banda mikor kívánja piacra dobni a harmadik nagylemezét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek