Starity

Kaley Cuoco megnagyobbíttatta a melleit

2014. április 03. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő a Cosmopolitan címlaplánya lett, és végre színt vallott: tényleg implantátumok kerültek a melleibe.

hirdetés
Kaley Cuoco megnagyobbíttatta a melleit

A Big Bang Theory színésznője korábban nem törődött a találgatásokkal és pletykákkal, de végre megerősítette, hogy tényleg kés alá feküdt, és elmondása szerint ez volt élete legjobb döntése.

A 29 éves sztár a Cosmopolitan magazin legújabb címlaplányaként elárulta, már tinédzserkorában értette, miért döntenek annyian mellnagyobbító műtétek mellett, és megszállottan olvasta a róla szóló cikkeket a neten, ahol természetesen mindent kritizáltak rajta, ha viselt sminket, ha nem.

Kaley továbbá elmondta, az esküvőjén úgy érezte magát Ryan Sweeting mellett, mint egy badass rocksztár, és ugyan nagyon korán esküdtek, tudja, hogy ő az igazi:

„Bevallom, minden nagyon gyorsan történt, de ez vagyok én. Amikor megismertem, tudtam, hogy ő a nagy Ő. Az esküvőmön úgy éreztem magam, mint valami rocksztár, ez volt a világ nyolcadik csodája, a világ legjobb esküvője. Minden a szerelemről szólt.”


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek