Starity

Short: így viselik a sztárok

2014. április 04. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre véget értek a borús és hideg napok, hétágra süt a nap, így ideje a szekrény mélyére tenni a téli ruhákat és elővenni a lenge, nyári darabokat, köztük a rövidnadrágokat, amiket kedvenc celebhölgyeink is előszeretettel hordanak.

hirdetés
Short: így viselik a sztárok

Vanessa Hudgens

A 25 éves színésznő sokat edz, így nem is csoda, hogy gyakran megmutatja irigylésre méltó lábait jó idő esetén egy-egy shortban. Főként a farmerek hódítanak nála, amikhez olykor egy egyszerű pólót, máskor pedig hippis stílusú felsőt vesz fel, melyeket mindig remekül párosít nadrágjaihoz.

Nina Dobrev

A Vámpírnaplók Elenája sem fél megmutatni formás lábait, ám az ő gardróbjában változatosabb színekben és fazonokban pompáznak a rövidnadrágok, melyeket nem csak a hétköznapokon, hanem például a Comic Conra is felvett.

Taylor Momsen

A Pretty Reckless frontasszonya extravagáns stílusáról és keveset takaró ruháiról híresült el az utóbbi időben, azonban régebben jópár alkalommal mutatkozott egyszerű shortokban, manapság azonban inkább a tényleg nagyon rövid darabokat preferálja, melyekhez falatnyi topot párosít.

Cher Lloyd

A brit énekesnőt is gyakran látni rövidnadrágban fellépései és hivatalos megjelenései alkalmával is, de Cher a különlegesebbeket részesíti előnyben, hiszen szinte mindegyik rajta látott darabon találhatók szegecsek.

Ashley Benson

Hannah bőrébe bújva igazi divatikonként öltözködik a Pretty Little Liarsben, a kamerák mögött azonban inkább a kényelmesség híve a szőkeség, így a szoknyákat és a magassarkúkat inkább rövidnadrágokra és tornacipőkre, vagy más lapos talpú lábbelikre cseréli, ha az időjárás is engedi.

Rihanna

Bár az utóbbi években inkább botrányos és sokat mutató szettjeivel sikerült felhívnia magára a figyelmet, néha még előfordul, hogy normálisan öltözik fel, de azért ilyenkor is megvillantja valamijét: ebben az esetben történetesen a lábait.

Leighton Meester

A Gossip Girl egykori Blair Waldorfja a hétköznapokon inkább a szimpla, letisztult ruhadarabokat kedveli, így gyakran látni egyszerű rövidnadrágokban, de hivatalos események alkalmával a kicsit feltűnőbb fazonú és mintázatú darabokat is szívesen felveszi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek