Starity

Pucérkodik Jena Malone - klippremier

2014. április 05. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bandájának, a The Shoe-nak új dalához, a Dead Rabbit Hopeshoz készült klipben mutatja meg magát a színész-énekesnő.

hirdetés
Pucérkodik Jena Malone - klippremier
Fotó: Magdalena Wosinska

Színésznőként már lassacskán mindenki ismeri  Jena Malone-t, most azonban énekesnőként is megmutatkozott, ugyanis elkészült Lem Jay Ignacióval közös bandájának, a The Shoe-nak legelső videoklipje, amivel garantáltan elérik, hogy róluk beszéljenek.

A 29 éves színész-énekesnő ugyanis teljesen meztelenül szerepel a Dead Rabbit Hopes című dalhoz készített kisfilmben, mindössze néhány apró virág takarja intim testrészeit. A videót Alia Penner rendezte, az operatőri munkát Nicolas Amato látta el, míg a sminkes Bethany McCarty volt, a fodrász pedig Clarke Phillips.

„Nők! Hölgyeim, a tizenéves szépségek. Szívecskéim, akik még csak most lesznek igazi nők. Ha nem a saját műalkotásotokként becsülitek meg a testeteket, akkor soha senki sem fogja” – írta a banda frontasszonya Facebook-oldalukra a premier napján.

A The Shoe első, teljes hosszúságú stúdióalbuma idén június 3-án jelenik meg, a Community Music és a There Was an Old Woman Records gondozásában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek