Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2014. április 05. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eltelt ismét egy hét, és kedvenc sztárjaink természetesen most sem tétlenkedtek a közösségi oldalaikon. Nézzük az elmúlt hét legnépszerűbb fotóit, bejegyzéseit!

hirdetés
A hét legnépszerűbb celebfotói

Hayley Williams a 90-es gyerekek szívét mozgatta meg

Hayley a Cartoon Network legjobb, gyerekkorunkat idéző hőseit hordja magán, szó szerint! Az új póló, amit kapott, nem mindennapi látványt nyújt – azonban, aki a 90-es években született, egészen biztosan elfogadna magának egyet!


Fotó: Hayley Williams, Twitter

*

Adam Lambert Stockholm-szindrómája

Adam Lambert még mindig Svédországban van, és úgy néz ki, nagyon élvezi a látogatását, hiszen a stúdiómunkálatok mellett volt ideje felfedezni a várost is! A képet az alábbi leírással osztotta meg Instagram-fiókján: „Stockholm-szindróma”, majd arról sem feledkezett meg, hogy az esti bulijáról egy őrült videót töltösön fel.

*

Beyoncé tökéletes, mint mindig

Queen B mindenféle komment nélkül osztotta meg az alábbi képet önmagáról, az Instagramon!

*

Anna Kendrick a Saturday Night Live házigazdája lesz!

Anna Kendrick már nagyon izgatott amiatt, hogy az SNL-ben fog szerepelni. A fotóhoz ezt fűzte hozzá: „A menő gyerekek nem teszik. #SNLRookieShit”

*

Rihanna elveszett a paparazzók között

Nem könnyű sztárnak lenni! Bárhogy nézzük, frusztráló lehet, amikor tucatnyi paparazzó mászik az arcodba, és az autódig nem tudsz eljutni. BadgalRiri szerencsére viccesen fogja fel a helyzetet, így a megosztásnál sem tett másképp: 'Találj meg. Kihívlak.' Ti felfedezitek a dalospacsirtát a képen?

*

Hilary Duff imád anya lenni!

Aww! Hilary Duff élvezi az anyaság örömeit, és ennek az Instagramon is hangot – vagy éppen képet adott.

*

Katy Perry a vízért

Katy Perry a víz világnapja kapcsán osztotta meg ezt a képet magáról, amint éppen iszik. Az énekesnő szemei lenyűgözőek! „Légy hálás minden egyes tiszta cseppért! #❤️víz”


Katy Perry, Twitter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek