Starity

Taylor Swift leírta a Selenával való barátságát

2014. április 06. 16:04   |   Szerző: Kyrus99

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Swift és Selena Gomez barátsága példaértékű volt, bár Tay köztudottan sosem támogatta Selena és Justin Bieber kapcsolatát, így most megelégelte, hogy barátnője nem hallgatott rá, ezért már nem ad sok esélyt a barátságuknak.

hirdetés
Taylor Swift leírta a Selenával való barátságát

Taylor mindig is óvta egyik legjobb barátnőjét a kanadai rosszfiútól, mivel szerinte a lány jobbat érdemelne és JB csak rossz hatással van rá, azonban Selena nem igazán fogadta meg barátnője tanácsait, hiszen újra Bieber karjaiban kötött ki.

Tay, elmondása szerint nem szeretné végignézni, ahogyan Justin tönkreteszi Selenát, így felmerül a kérdés, hogy mennyi esélye van még a nagy celeb-barátságnak? Taylor megválasztolta a kérdést, mivel véleménye szerint ez a kapcsolat halálra van ítélve.

„Taylor nagyon szereti Selenát, és jól ki is jönnek, de nehéz neki végignézni, ahogyan a legjobb barátnője visszamegy Justinhoz, miközben tudja, hogy ennek nem lesz jó vége. Úgy érzi, Selenának kemény szeretetre van szüksége, mert ő mindig csak a saját feje után megy. Taylor nem kedveli Justint, és nem tudja teljes mértékben támogatni a Selenával való kapcsolatát, így ha a lány Justin mellett dönt, úgy érzi, hogy a barátságuk sohasem lehet olyan, mint régen- idézte a szőkeség szavait a bennfentes forrás.

Úgy tűnik, hogy Selena sem töri magát, hogy megmentse a Taylorral való barátságát, ugyanis mostanában sok időt tölt a legfiatalabb Kardashian-lánnyal, Kylie Jennerrel. Instagram-profilján is hangot adott az új barátság kezdetének egy fotó társaságában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek