Starity

Selena Gomezt nem hagyják békén

2014. április 05. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre több zaklatóval gyűlik meg a színész-énekesnő baja, akik otthonát is egyre gyakrabban látogatják meg - természetesen illetéktelenül.

hirdetés
Selena Gomezt nem hagyják békén
Fotó: Adidas

Múlt hónapban tartóztattak le egy férfit, aki illetéktelenül hatolt be Selena Gomez birtokára, mikor maga Gomez is otthon volt, ráadásul vendégházába is betört. De nem ez volt az első alkalom, amikor a 21 éves színész-énekesnőnek ilyen gondjai akadtak, hiszen egy februárban elfogott férfi például 120 napot töltött börtönben birtokháborítás miatt.

A TMZ értesülései szerint legutóbb most pénteken, április 4-én hívták ki a szomszédok a rendőrséget az egykori Disney-üdvöske calabasasi házához, amikor észrevettek egy gyanús férfit átugrani a kerítésen.

Az illetőt természetesen azonnal elkapták a kiérkező egyenruhások és bilincsben elvezették, azonban betörés vádjával nem, mindössze birtokháborítás miatt vitték be a rendőrségre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek