Starity

Hamarosan érkezik Lady Gaga új albuma

2014. április 06. 12:12   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga a napokban sorra látogatja a rádiós műsorokat, hogy legújabb, G.U.Y. című kislemezét promótálja. Az interjúk során pedig egyre több izgalmas információt árul el albumáról és közeledő turnéjáról.

hirdetés
Hamarosan érkezik Lady Gaga új albuma

Lady Gaga az elmúlt héten az American Top 40 with Ryan Seacrest című rádiós műsor vendége volt, ahol többek között beszélt a Christina Aguilerával való együttműködésről, a májusban induló turnéjáról, illetve a már régóta ígért ARTPOP második részéről. Ezeken kívül pedig sok más rajongói kérdésre is választ adott.

Pár hónapja Lady Gaga és az aranytorkú Christina Aguilera a Voice színpadán lépett fel Gaga Do What U Want című dalával, ami akkora sikert aratott, hogy a két szupersztár azonnal stúdióba vonult és újra felvették a dalt együtt. Gaga elárulta a rádiós interjú alatt, hogy imádott vele dolgozni, egy nagyon kedves nőnek és egyben a barátjának is tartja Xtinát.

Idén májusban fog elstartolni Gaga új világ körüli turnéja, artRave: The ARTPOP Ball néven, amelyre sok országban már egyáltalán nem lehet jegyet kapni. „Azt akartuk, hogy szuper extra különleges legyen a rajongók számára. Hónapokba került megalkotni a színpadot. Lesznek majd dolgok, amiket a rajongók elkaphatnak a mennyezetről. Alig várjuk, hogy lássák a fehér kastélyt – nyilatkozta az énekesnő.

Pár hete a színpad kinézete is napvilágot látott. Lady Gaga hazánkban sajnos nem fog koncertet adni, de Budapesthez legközelebb, Bécsben fog fellépni, november 2-án.

Az interjú végén pedig Gaga bejelentette, hogy reméli, hamarosan meg fogja tudni jelentetni az ARTPOP második részét, amelyről korábban már beszélt. „A tervek szerint a projekt nyárra napvilágot lát, de pontos dátumot még nem akarok közölni. Sok dalt szereztem, amikor megalkottam az ARTPOP-ot. Mikor végeztem, pontos elképzelésem volt az ARTPOP első kiadványának koncepciójáról. De sokkal több felvételem van. Nagy esély van rá, hogy ki fogok adni egy újabb részt az ARTPOP-ból, és nagyon remélem, hogy hamarosanárulta el a Grammy-díjas énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek