Starity

Jön az idei év legjobbnak ígérkező táncos filmje

2014. április 06. 15:03   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A táncos filmek sosem mennek ki a divatból, nem csoda, hogy évtizedek óta képviselteti magát a műfaj a mozikban. Hamarosan Amerikában egy újabb látványos produkció kap majd figyelmet, amelynek a címe Make Your Move.

hirdetés
Jön az idei év legjobbnak ígérkező táncos filmje

A zenén kívül a tánc az, ami képes megértetni két külön világban nevelkedett embert. Mikor a tánc összehozza a teljesen más világból származó Donnyt és a gyönyörű Ayát, akkor kapcsolatuk a kiváló mozdulataiktól lesz igazán teljes.

A Make Your Move című film premierje március 31-én volt Amerikában, azonban a mozikba csak április 18-ától lesz majd látható a tavaly készült amerikai és dél-koreai produkció.

A főszerepekben Derek Hough és BoA láthatóak. Előbbi a Dancing With The Stars című műsorból lehet ismerős a rajongóknak, a sztár ugyanis táncosként szerzett nevet magának, de színészként is bemutatkozott már: szerepelt például Cheryl Cole Parachute című videoklipjében is. BoA pedig népszerű popsztár Koreában.

A filmben látható még a Hawaii Five-0 című sorozat egyik sztárja, Will Yun Lee is, valamint Izabella Miko, Rick Gonzalez és Jefferson Brown is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek