Starity

Enrique Iglesias csodálja Kylie Minogue-ot

2014. április 06. 16:04   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A minap egy interjúban Enrique Iglesias azt nyilatkozta, hogy csodálja a népszerű énekesnőt.

hirdetés
Enrique Iglesias csodálja Kylie Minogue-ot

Enrique Iglesias a minap interjút adott egy internetes oldalnak új, Sex+Love című albuma megjelenésének alkalmából, a beszélgetés során pedig arról is kérdezték őt, hogy mit gondol Kylie Minogue-ról, akivel a Beautiful című duettet készítette a lemezre.

Az énekes a következőt nyilatkozta: „Ő egy olyan személy, akit már régóta csodálok. Csodálom az olyan nőket, akik egy ilyen hosszú karriert képesek befutni. Egy pasi szemszögéből nézve szerintem ez egy nagyon nehéz ipar. Semmi sem tart örökké, nincs hűség. És ugyan már, a főnökök is mindig férfiak.

A sztártól azt is megkérdezték, hogy terveznek-e a dalhoz videoklipet. Erre a kérdésre Enrique csak ennyit válaszolt: „Majd hív, amikor videoklipet szeretne készíteni a Beautifulhoz.

Az említett szerzemény egyébként nemcsak a Sex+Love című albumon kapott helyet, hanem Minogue kisasszony Kiss Me Once című stúdiólemezén is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek