Starity

Új kutyája van Miley Cyrusnak

2014. április 06. 16:04   |   Szerző: Stay Strong Bogi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő Flyod gyászolása után úgy döntött, magához vesz egy újabb kiskutyát. A csöppség a Moonie nevet kapta.

hirdetés
Új kutyája van Miley Cyrusnak

Napok óta zeng a Twitter, a Facebook és szinte minden közösségi oldal Miley Cyrus szomorú posztjaitól, miután szeretett Husky kutyája, Floyd elhunyt. Nemrégiben egy táncosa megerősítette a kutya halálának okát: egy prérifarkas támadta meg.

Az énekesnő teljes gyászba borult, és mint már beszámoltunk róla, nem egyszer tört rá sírógörcs bostoni koncertjén. Azonban most talán sikerül végre talpra állnia, ugyani április 4-én édesanyja megajándékozta egy apró négylábúval.

A kis állatka a Moonie nevet kapta, és Miley valósággal beleszeretet, rögtön fel is töltött róla egy fotót Twitter-oldalára, hogy bemutathassa rajongóinak: „Anyukám tudja, hogy a szívem összetört és ma reggel Moonie csókjára ébredtem fel – írta az újdonsült kutyusáról készül képhez.

Fotó: Twitter

Látszólag Cyrus kisasszony odáig van ezért a kis szőrmókért, de több paparazzi fotón is látszott, hogy még mindig siratja Floydot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek