Starity

Megszületett Kerry Katona kislánya

2014. április 06. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett az újabb Kitten-baba, ugyanis Kerry Katona a napokban életet adott ötödik gyermekének.

hirdetés
Megszületett Kerry Katona kislánya

Kerry Katona tavaly szeptemberben jelentette be várandósságát, ami állítása szerint az eddigi legjobb volt. Januárban derült ki, hogy az énekesnő kislányt vár.

A kisbaba, akinek nevét eddig még homály fedi, április negyedikén született meg, a büszke apa, George Kay pedig április ötödikén osztotta meg az örömhírt a rajongókkal: „Köszönöm, hogy világra hoztad a gyönyörű kislányomat a múlt éjjel! Mindketten csodálatosak vagytok!” – csiripelte a boldog apuka.

Az énekesnőnek már az ötödik gyermeke született meg, ám az első közös jelenlegi párjával. Első két gyermeke, Molly és Lilly Sue a szintén énekes Brian McFaddentől születtek, Heidi Elisabeth és Maxwell pedig Marc Crofttól.

Nemcsak Kerry, hanem Natasha Hamilton is hamarosan világra hozza kisbabáját, így nagyon valószínű, hogy az Atomic Kitten mégsem tér vissza egyhamar a slágerlisták élére. Az együttesből Liz az egyetlen, akinek még nincs gyermeke.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek