Starity

William Levy nem szakított párjával

2014. április 07. 09:09   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pletykákkal ellentétben William Levy nem hagyta el gyermekei anyját, Elizabeth Gutiérrezt.

hirdetés
William Levy nem szakított párjával

Néhány nappal ezelőtt a mexikói sajtó állítása szerint olyan pletykák keltek útjára, miszerint William Levy és Elizabeth Gutiérrez ismét szakított egymással. Az indok ezúttal az volt, hogy William volt szereplőtársa, Ximena Navarrete gyermeket vár a színésztől, akit szeretne feleségül venni.

Az üggyel kapcsolatban a kubai származású színészt is megkeresték a riporterek, ám nem volt hajlandó nyilatkozni. Végül a 33 éves színész menedzsere, Gladys González nyilatkozott az ügyben. „William egyszerűen nevetségesnek tartja ezeket a híreket, azért nem reagált rájuk. Neki a legfontosabb a családja, a karriere és a rajongói. Nagyon boldog Elizabethtel, és minden rendben van közöttük. Ha Ximena valóban gyermeket vár, biztosan nem Williamtől” – nyilatkozta a People en Español magazinnak.

Később az exszépségkirálynő, Ximena Navarrete csak a következőket fűzte a pletykákhoz: „Ne higyj el mindent, amit olvasol. Néhány újság hazugságot terjeszt! Azt beszélik: Élj, és hagyj élni másokat” - fűzte hozzá az eseményekhez Twitter-profilján keresztül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek