Starity

Klippremier: t.A.T.u. - Love in Every Moment

2014. április 07. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A t.A.T.u. közel 4 év kihagyás után egy új klipet forgatott, ami a tegnapi nap folyamán került fel a YouTube videómegosztó oldalra.

hirdetés
Klippremier: t.A.T.u. - Love in Every Moment

Lenáról és Juliáról február közepén olyan hírek röppentek fel, miszerint újra közös utakra térnek pár év kihagyás után. Vadonatúj dalt vettek fel, amit elő is adtak Moszkvában a Valentin napi Big Love Show keretein belül.

Bő egy héttel később viszont olyan hírek merültek fel, miszerint a lányok között kisebb nézeteltérés alakult ki, ami odáig fajult, hogy a t.A.T.u. visszatérését megkérdőjelezték. Azonban ezek után Lena és Julia az interneten keresztül üzentek rajongóiknak, hogy a közös munkálatokat lehetetlenné tették a csapaton belüli viszályok, de ennek ellenére az új dalt nem hagyják videoklip nélkül.

A tegnapi nap folyamán meg is jelent az orosz nyelvű klip, amiben szerepet kapott az orosz rapper, Ligalize, és a kanadai származású popénekes, Mike Tompkins, aki olyan előadók dalait énekelte már fel többek között, mint Bruno Mars, Rihanna és Katy Perry.

A kisfilm vegyes fogadtatásban részesült a rajongók körében. Többen úgy vélik, hogy egyhangúra és furcsára sikeredett, de a videoklipnek sajátos üzenete van: a szerelmes pároknak különböző ötleteket adhatnak távollét esetében.

Ezenkívül megjelent Lena első önálló albuma, amin a fellépéseken előadott dalai találhatóak. A saját számai közül szerepel a lemezen a legismertebb dala, a Never Forget, vagy a b-side dala, a Stay, de a Running Blind és a Fly on the Wall is szerepel a listán, amik a t.A.T.u. – Waste Management albumon hallhatóak. Március közepén pedig megjelent a német popduó, a Re-Boot Century című dala, amiben Lena is közreműködik, Julia a közelmúltban pedig fellépett Moszkva egyik legnagyobb klubjában, a Soho Roomsban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek