Starity

Dalpremier: James Arthur - Turn The World Around

2014. április 08. 15:03   |   Szerző: lovelife23

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

James Arthur többször említette, hogy szeretne készíteni egy önálló rapalbumot, ehhez pedig turnéja után el is kezdett dalokat írni.

hirdetés
Dalpremier: James Arthur - Turn The World Around

A lemez az All The World's A Stage címet kapta. James Arthur néhány hónapja közölte, hogy 12 szám megírásával elkészült, amik a következő címeket viselik: Hyped, Always On Top, Hand To Mouth, Hope, Madness And Mayhem, Cigar And Cognac, Legacy of Dreams, Live Like A Queen, Man Up, Hey You Guys, Follow The Leader és Not Guilty.

Továbbá azt is elárulta, hogy márciusban és áprilisban tervezi felvenni a dalokat, hogy nyáron meg tudjon jelenni a lemez, amit bárki ingyen letölthet majd.

Az album borítója egy gyilkos bálnát ábrázol, amihez Arthur a rajongóit kérte meg, hogy készítsenek rajzokat, így ezek közül választotta ki a legmegfelelőbb alkotást. Tegnap pedig erről a közelgő albumáról osztott meg egy dalt az interneten, ami a Turn The World Around címet viseli.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek