Starity

Visszatérnek a 90-es évek — júniusban startol a Deja Vu Fesztivál

2014. április 08. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két nappal hosszabb lesz az idei fesztivál, ahol külföldi és hazai sztárok egyaránt fellépnek.

hirdetés
Visszatérnek a 90-es évek — júniusban startol a Deja Vu Fesztivál

A korábban meghirdetett három nap helyett öt napig élvezhetik a 90-es éveket a Szegedre látogatók: június 4-én veszi kezdetét az idei DeJa Vu Fesztivál, amely keretén belül egy különleges koncertsorozat is megrendezésre kerül, mely az elmúlt évek hazai tehetségkutatóinak legkedveltebb sztárjait vonultatja fel.

A nyitónapon Scooter várja a résztvevőket, őt követi majd Betty Love és a Kerozin, péntekre várható a Mr. President és a Haddaway fellépése, de a 90-es évek megidézésének jegyében a fellépők közt mindenképpen helye van Kozsónak, a Groovehouse-nak és a Kozmixnak is.

A szombati program ott folytatódik, ahol a péntek esti befejeződött, vagyis jön egy újabb sztárdömping, melynek során dj Sash! és a 2Unlimited pörgeti fel a szegedi nagyérdeműt Sári Évi, a V-Tech és Dobrády Ákos mellett. Vasárnap a tehetségkutatók legnagyobb kedvenceié a főszerep: Pál Dénes, Muri Enikő, Király Viktor, Janicsák Veca és Kökény Attila lép színpadra, végül az MDC-vel fellépő R-Go zárja az ötnapos fesztivált.

Jegyek a Ticketportál országos hálózatán keresztül és a szegedi Árkádban lévő Media Marktban vásárolhatók meg. A jegyárakról részletesen a fesztivál hivatalos honlapján olvashatsz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek