Starity

Jennette miatt szünetel a Sam & Cat?

2014. április 09. 10:10   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismeretlen időpontig szünetel a Sam & Cat a Nickelodeon csatornán, ugyanis Jennette és a Nickelodeon vezetősége között viszály tört ki.

hirdetés
Jennette miatt szünetel a Sam & Cat?

Mint az már kiderült, Jennette azért nem vett részt a Kids Choice Awardson, mert ezzel állt bosszút a csatornán, mely igen kellemetlen helyzetbe hozta őt, és a viszály annyira elfajult a főnökök és Jennette közt, hogy a Sam & Cat sugárzását bizonytalan ideig felfüggesztették.

Egy, a csatorna által kiadott közleményben elmondták, hogy szeretnének egy kis szünetet adni a stábnak és színészeknek, akik nagyon elfáradtak a forgatások alatt, de bennfentesek szerint erre csak azért került sor, mert a vezetőség nem tud zöld ágra vergődni Jennette-tel.

A csatorna vezetősége hozzáfűzte, nem törődnek a lányról készült fotókkal, amik az interneten keringenek, és túlzásnak tartják az állítást, miszerint viszályban állnak McCurdy kisasszonnyal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek