Starity

Íme, David Beckham új H&M-kampányfotói!

2014. április 09. 17:05   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

David Beckham hamarosan újabb kollekcióval lepi el a H&M-üzleteket – már elkészültek a nyári szezonra megálmodott fürdőnadrágok.

hirdetés
Íme, David Beckham új H&M-kampányfotói!

David Beckham, mióta visszavonult a labdarúgástól, számos dolgot dobott a piacra parfümöktől kezdve alsóneműkön át, s mivel nagy népszerűségnek örvendtek, David eldöntötte, megtervezi a következő trendet: elkészültek a nyári szezonra szánt fürdőnadrágok, amik szintén a férfi közönséget célozzák majd meg.

„Mivel előző munkám a H&M-nél nagyon népszerű lett, úgy gondoltam, ideje valami újjal előrukkolni a nyári szezonra”mesélte David, majd azt is hozzátette, hogy próbál minél egyedibb stílust teremteni a férfiak számára. – „Keményen dolgozunk azon, hogy újabb klasszikus stílussal szolgálhassunk a férfiak számára, olyan darabok tervezésével, melyek kényelmesek és stílusosak.”

A kollekció május 22-én kerül majd a H&M-üzletek polcaira, a fürdőnacik keki, fehér és matrózkék színekben lesznek kaphatóak.




Fotók: Glen Luchford

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek