Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2014. április 09. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Johnny Depp ismét gyerekvállaláson töri a fejét, Katy Perry hajszínt váltott, a Breaking Bad sztárját pedig rajongói támadják. Lássuk, mi történt a sztárvilágban!

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Krysten Ritter rajongók kereszttüzében

A Breaking Bad 32 éves sztárja nemrég feltöltött az Instagramra egy fotót, amelyen tűvel a kezében látható. Bár elmagyarázta, hogy intravénásan juttat a szervezetébe vitaminokat, és ettől szuperhősnek érzi magát, a képet hamar törölnie kellett, mivel óriási felháborodást keltett a rajongók között. Krysten karaktere, Jane ugyanis herointúladagolásban vesztette életét a sorozatban.

*

Johnny Depp gyereket akar

Az 50 éves színésznek már van egy lánya, a 14 éves Lily-Rose és egy fia, a 11 éves Jack, de az Entertainment Tonightnak nemrég bevallotta, annyira szereti a kiskölyköket, hogy bevállalna még százat!

„Van két gyermekem, és tökéletesek. De annyira szeretem a kölyköket, ember, csinálnék százat is.” Vajon ehhez mit szól menyasszonya, Amber Heard?

*

Amanda Bynes 9 hónapja tiszta

Amanda Bynes élete felett édesanyja rendelkezik tavaly július óta. Hivatalos képviselője és ügyvédje nemrég kecsegtető híreket közölt az Us Weeklyvel: miután megjárta a rehabot, rendbe szedte az életét, és kilenc hónapja nem szívott marihuánát, sőt, a gyógyszereket is elutasítja.

„Jelenleg nem áll gyógyszeres kezelés alatt, és megpróbál annyira egészségesen élni, amennyire csak lehet” – fűzte hozzá Tamar Arminak.


Amanda múlt héten Mexikóban nyaralt

*

Katy Perry hajszínt váltott

Az énekesnő hétfőn mutatta be Instagram-profilján keresztül legújabb frizuráját – ha valaki bevállalhatja a zöldet, az Katy Perry! A 29 éves énekesnő másnap este a nyilvánosság előtt is megjelent új hajával; egy, Los Angelesben megrendezésre került politikai vacsorán vett részt.

*

Balesetet okozott Christina Hendricks!

A 38 éves színésznő bevallotta, ha valaki néha túl jól néz ki, ártalmas is lehet, főleg másoknak! Egy pasi ugyanis nem bírta levenni róla a szemeit, és motorjával akadályba ütközött.

„Volt egy incidens, de évekkel ezelőtt. A pasi motoron ült, egyszer csak nagyon bámulni kezdett, és annyira tetszett neki, amit látott, hogy szinte lassított felvételben a padkának ütközött, és lerepült a motorról. De baleset volt!”

*

Rachel Stevens elnevezte a kislányát

A 35 éves színésznő és férje, Alex Bourne második közös gyermeke április elsején született meg, a büszke szülők pedig végre elárulták: a kislány a Minnie Blossom Bourne nevet kapta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek