Starity

Demi Lovato továbbra is tagadja az eljegyzést

2014. április 10. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves énekesnő nemrégiben adott interjújában ismét szóba került Wilmerrel való állítólagos eljegyzése, de arról is mesélt, hogy miként telik egy napja a turné alatt, valamint mi volt a leghajmeresztőbb dolog, amit egy rajongó valaha is tett.

hirdetés
Demi Lovato továbbra is tagadja az eljegyzést

A 21 éves énekesnő egy sikeres észak-amerikai turnét tudhat maga mögött – a Teen Voguenak arról mesélt, miként telik nála egy áltagos koncertnap, továbbá, milyen érzés úton lenni.

„Öhm, elég intenzív. Felébredek, majd rögtön megcsinálják a hajam, és elkészítik a sminkem, tartok egy hangpróbát, innen irány a meet & greet, ahol átlagosan 200 emberrel találkozom. Az interjúk után visszamegyek az öltözőmbe, megvacsorázom, ha van elég energiám, akkor a koncert előtt bemelegítésképpen edzek. Végül irány a színpad!”

Arra a kérdésre, hogy a körülbelül másfél órás előadás alatt, van-e olyan dal, amit különösen szeret előadni, a következőt felelte. „Konkrét kedvencem nincs, de a The Middle-t nagyon szeretem énekelni, mert ez a dal még az első albumomon szerepelt. Valamint a Nightingale-t, és a Catch Me-t is imádom.”

A Neon Lights énekesnőjének egyik előzenekara a brit származású Little Mix volt, akik a turnét egy héttel korábban fejezték be, mert a lányokat a szintén X Factorból megismert Cher Lloyd váltotta. Emiatt Lovato egy kis mókával búcsúzott az együttestől, aminek elmesélte a háttértörténetét.

„Egy rajongótól kaptam azt a hóemberjelmezt, aki megkért, hogy menjek fel benne hozzájuk a produkciójuk alatt a színpadra” – mondta nevetve, majd így folytatta. „Úgy voltam vele, hogy ez egy nagyszerű ötlet. Amikor felsétáltam, és megláttak engem, csak ennyit tudtak reagálni: 'Te jó ég!'”

Az elmúlt időszakban többször is hangoztatta, hogy mennyire hálás Nick Jonasnak, amiért segített neki megvalósítani az elképzeléseit, és álmait. „Nick az egyik legjobb barátom. Akárhányszor turné előtt állok, mindig megosztom vele az ötleteimet. Ő is mondott nekem néhány nagyon klassz dolgot, én pedig úgy voltam vele 'Figyelj, mért nem csatlakozol, és leszel a turné kreatív, zenei producere?' És elvállalta.”

Egy-egy híresség a turnéja során naponta több tucat rajongóval találkozik, aminek kapcsán Lovatót afelől kérdezték, hogy volt e olyan eset, amikor valaki olyat tett, ami teljesen sokkolta, és csupán annyit tudott rá reagálni, hogy 'Nem hiszem el, hogy tényleg ez történt!'. „Uhh, igen. Több ilyen is volt. Az egyik legmaradandóbb egy vagy két évvel ezelőtt történt Dél-Amerikában, ahol a rajongóim eléggé szenvedélyesek, a meet & greetem odajött valaki, elkapta az arcom, és megpróbált megcsókolni. Az ilyen annyira megrémiszt. Azt hiszem, ez volt a legfurcsább élményem.”

Barátjával, Wilmer Valderramával évek óta egy párt alkotnak, és az utóbbi időben többször is felröppent a pletyka, hogy a férfi eljegyezte Demit, aminek leginkább az adott okot, hogy a színészt tavaly év végén látták, amint gyűrűt vásárolt, amivel kapcsolatban nagyon titokzatosan viselkedett. A kapcsolatukat szigorúan óvó énekesnő ezt minden alkalommal tagadja, ami most sem történt másképp. Amikor a riporter megemlítette neki a 'gyűrű' szócskát, rögtön zavarba jött, és próbálta elterelni a témát, mondván, hogy alapjáraton imádja a gyűrűket, és fogalma sincs, miről van szó. Majd amikor a kérdező fél felvilágosította az egykori X Factor-mentort, hogy az eljegyzési gyűrűre gondol, nevetgélve csupán ennyit felelt. „A vicces ebben az egészben, hogy az interjúkban leginkább a zenémről szeretek beszélni. De értékelem a próbálkozásod.”

Ha lánykérés még nincs is, de a jelek arra mutatnak, hogy kapcsulatukban továbbra is minden rendben van, és ha Demi a szabadidejét éppen nem a családjával tölti, akkor Wilmerrel van.

A szerelmeseknek muszáj minden pillanatot kihasználniuk, hiszen az utóbbi időben mindketten nagyon elfoglaltak. A srác folyamatosan új sorozatát forgatja, Lovato pedig április 22-én ismét turnéra indul, ezúttal Dél-Amerikában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek