Starity

Jennifer Aniston Hawaiin tervezi esküvőjét

2014. április 10. 14:02   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Aniston kapcsolata Justin Theroux színésszel már lassan három éve tart, és 2012-ben a színész megkérte a Jen kezét, most pedig az esküvő helyszínén gondolkodnak.

hirdetés
Jennifer Aniston Hawaiin tervezi esküvőjét

Jennifer Aniston kapcsolata Brad Pitt-tel nem a legjobban ért véget, hiszen szakításuk után a sajtó csak rajtuk csámcsogott. A Jóbarátok sztárja 2011 óta már boldog kapcsolatban él a színész Justin Theroux-val, aki megkérte a színésznő kezét tavaly nyáron.

A pár elmondta, hogy a ceremóniára csak néhány vendéggel kerül sor, nem szeretnének nagy felhajtást, mindössze 20 ember hivatalos az eseményre. Elsőként Mexikó merült fel a helyszíneként, majd a szőkeség váltott, és elmondta, hogy Hawaii lenne a tökéletes hely a boldogító igen kimondására.

Bár tavaly a munkájuk miatt keveset találkoztak egymással, és a sajtó is kapcsolatuk végéről írt, Jen és Justin nemrég töltöttek el egy romantikus hetet, bebizonyítva, hogy még mindig élnek-halnak egymásért. Jen baráti társaságban megosztotta, hogy nem szeretne egyelőre gyerekeket, de ha másképp alakulna, akkor sem bánná: „Mikor összejött Justinnal, elmondta, hogy nem apajelöltet keres, pusztán csak egy társat az életébe. Ez volt a célja, de ha másképp alakulna, akkor sem bánná, de jelenleg inkább kapcsolatára szeretne összpontosítani.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek