Starity

Thalía életeket ment legújabb lemezével

2014. április 10. 20:08   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Thalía az éneklésen és a színészeten kívül a nagyszerű segítőkészségéről is ismert: nem rest adományokkal segíteni a rászorulókat.

hirdetés
Thalía életeket ment legújabb lemezével

A Voces por México, melyen több művész is közre működik, szeptember 23-án érkezik meg, méghozzá dupla lemezes változatban. A hírt az énekesnő sajtóközleményben jelentette be az albumon pedig olyan nagyszerű zenészek szerepelnek, mint például a Río Roma, a Reik, Alejandra Guzmán, a Camila, az OV7, vagy éppen Daniela Romo.

Azt azonban tudni kell, hogy nem egy egyszerű korongról van szó, hanem katasztrófák sújtotta embereken segít majd a bevétellel. 2013 szeptemberében ugyanis az Ingrid és a Manuel nevezetű hurrikánok számos ember életét követelték, így az album eladásából befolyó összeget a Vöröskeresztnek adományozzák majd, hogy segítsenek az áldozatokon.

A lemez 99 pezóba kerül majd, mely a szaküzletekben és a legnagyobb országokban jelenik majd, méghozzá digitális formában. Azért is döntöttek e lemez kiadatásában, mert a Voces por Haiti és a Voces por Japón is nagy sikert aratott, így abban reménykednek, hogy a mexikói változat is hasonló sikerekre és bevételre számíthat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek