Starity

Klippremier: Enrique Iglesias – Bailando

2014. április 11. 12:12   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Napvilágot látott Enrique Iglesias vadonatúj videoklipje, a Bailando, amely igazi nyári hangulatot idéz. A dalban a kubai Gente de Zona és Descemer Bueno működnek közre.

hirdetés
Klippremier: Enrique Iglesias – Bailando

Enrique Iglesias vadonatúj videoklipje néhány órával ezelőtt jelent az énekes hivatalos YouTube-csatornáján. A Bailando, amely a Gente de Zona és Descemer Bueno közreműködésével készült, igazi nyári hangulatot áraszt, ahogy a kisfilm is, amely címéhez hűen rengeteg táncost mutat be.

A Kubában forgatott zenei videó az énekesek hülyéskedésével kezdődik, amely során Enrique azt is megmutatja, hogyan tud egy focilabdával zsonglőrködni. A következő mozzanatok már a kubai utcákon játszódnak, ahol szinte megszámlálhatatlan statiszta és a Lizt Alfonso táncosai perdülnek táncra.

A spanyol híresség egyébként jelenleg I’m A Freak című dalával, valamint annak videoklipjével is hódít, sőt, egy ideje hazánk zenecsatornája is műsorra tűzte. Azt azonban nem tudni, hogy a Bailando is látható lesz-e magyar csatornán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek